Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий асорті

САЛАТ ФРУКТОВИЙ АСОРТІ

2 апельсини, 1 лимон, 2 яблука, 1 літрова банка компоту з груш, 1 літрова банка ком­поту з абрикосів, 100 г горіхів, 1 ст. ложка коньяку, 200 г сметани, 2—3 ст. ложки цук­рової пудри, ванілін.

Почищені апельсини і лимони нарізати куби­ками, а фрукти з компоту — соломкою. Пере­сипати все цукром і викласти у скляну са­латницю, скропити коньяком і охолодити. Пе­ред подачею на стіл полити охолодженою зби­тою сметаною з цукром і ваніліном. Посипати підсмаженими грубо посіченими горіхами.




Схожі кулінарні рецепти