Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий з апельсинів і горіхів

САЛАТ ФРУКТОВИЙ З АПЕЛЬСИН І ГОРІХІВ

3 апельсини, 150 г посічених горіхів, цукати з апельсинової шкірки, 1—2 груші з компоту або варення, цукрова пудра.

Великі апельсини помити спочатку гарячою, а потім холодною водою, розрізати на дві по­ловинки і обережно вибрати з кожної поло­винки м'якоть, щоб утворилась мисочка. М'я­коть апельсина і груші нарізати кубиками, вимішати і наповнити цією масою апельси­нові мисочки, посипати зверху цукровою пуд­рою, посіченими цукатами і горіхами. Охоло­джений салат подавати до столу на скляній тарілці, прикрасити морозивом.




Схожі кулінарні рецепти