Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий з апельсин і абрикосів

САЛАТ ФРУКТОВИЙ З АПЕЛЬСИН І АБРИКОСІВ

З—5 апельсин, 2—3 груші з компоту, 2—З абрикоси, черешні з компоту, 2 свіжих яблу­ка, варення з вишні, 1 ст. ложка рому або коньяку, 100 г посічених горіхів.

Великі апельсини помити спочатку гарячою водою, а потім холодною, розрізати на дві половини і обережно вибрати м'якоть, щоб утворилась мисочка. Груші, яблука, абрико­си, м'якоть з апельсин нарізати кубиками, по­сипати цукром, посіченими горіхами і скро­пити ромом або коньяком. Тоді все добре вимішати, наповнити цією масою апельсинові мисочки, оздобити черешнями з компоту і ва­ренням з вишень. Охолоджений салат пода­вати до столу на скляній тарілці.




Схожі кулінарні рецепти