123************* Салат фруктовий з груш і вишень
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий з груш і вишень

САЛАТ ФРУКТОВИЙ З ГРУШ І ВИШЕНЬ

300 г груш, 200 г вишень, 400 г сметани, 100 г цукрової пудри, 1 ст. ложка рому.

Почищені свіжі груші розрізати на половин­ки, вибрати серцевину і варити в підсоло­дженій воді до половини готовності (можна взяти також груші з компоту). Охолодити, кожну половинку наповнити вишнями з ком­поту, викласти в салатницю «хвостиками» догори, скропити ромом. Перед подачею на стіл полити охолодженою сметаною, збитою а цукровою пудрою, прикрасити вишнями.




Схожі кулінарні рецепти