123************* Салат фруктовий в желе
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий в желе

САЛАТ ФРУКТОВИЙ В ЖЕЛЕ

1 кг яблук, 100 г сушених абрикосів, 100 г чорносливу, 150 г горіхів, 4 ч. ложки жела­тину, 2 склянки вишневого соку, 100 г сто­лового білого вина, цукор, 200 г морозива.

Чорнослив і сушені абрикоси залити підсоло­дженою водою і залишити на ніч. Тоді вибра­ти з них кісточки і нарізати соломкою, по­чищені яблука покришити на дрібні кубики, і вимішати з грубо посіченими горіхами. Цією масою наповнити до половини широкі фуже­ри або склянки.

Замочений у вині желатин залити склянкою гарячого вишневого соку, підігріти на повіль­ному вогні, весь час вимішуючи, поки жела­тин не розпуститься, тоді додати за смаком цукор і охолодити. Цією масою залити фрук­ти і винести в холодне місце, щоб желе за­стигло. Оздобити половинками горіхів і яго­дами з варення і морозива.




Схожі кулінарні рецепти