Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий з мандарин і чорносливу

САЛАТ ФРУКТОВИЙ З МАНДАРИН І ЧОРНОСЛИВУ

500 мандарин, 200 г чорносливу, 100 г посічених горіхів.

Соус: 3 жовтки, 2 склянки молока, 150 г цукру, 1 ст. ложка борошна, ванілін.

Чорнослив помити і залити на ніч підсоло­дженою водою. Вибрати з чорносливу кісточ­ки і порізати його соломкою. Почищені ман­дарини порізати кубиками, вимішати в чорно­сливом. Розкласти салат на десертні тарілки, полити соусом, посипати посіченими горіха­ми і натертою па тертці шкіркою мандарина. Зверху покласти чорнослив, начинений по­ловинкою горіха.

Соус приготувати так: жовтки розтерти з цукром, борошном і вініліном, поступово вли­ваючи гаряче молоко і весь час помішуючи. Варити на повільному вогні, доки маса не почне гуснути, тоді зняти з вогню і охолоди­ти, помішуючи.




Схожі кулінарні рецепти