Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий з свіжих або морожених слив і яблук

САЛАТ ФРУКТОВИЙ З СВІЖИХ АБО МОРОЖЕНИХ СЛИВ І ЯБЛУК

500 г слив, 2—3 яблука, 200 г підсмажених горіхів, апельсин, 2 яйця, 200 г цукру.

Сливи нарізати соломкою, апельсин — куби­ками, яблука тоненько нашаткувати, горіхи посікти. Тоді розтерти з цукром жовтки до утворення пухкої маси, додати натерту на дрібній тертці шкірку з апельсина, вимішати з фруктами і заповнити широкі фужери. З білків збити густу піну, поступово дода­ючи цукор. Цю масу гіркою покласти на са­лат, посипати горіхами, оздобити вишнями з варення. Перед подачею на стіл салат охо­лодити.




Схожі кулінарні рецепти