Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий з чорносливу і горіхів

САЛАТ ФРУКТОВИЙ З ЧОРНОСЛИВУ І ГОРІХІВ

500 г чорносливу, 300 г сметани, 200 г горіхів, 100 г цукрової пудри, 1/2 лимона, 1 ст. ложка коньяку.

Чорнослив зварити у підсолодженій воді або використати чорнослив з компоту, вибрати кісточки, начинити четвертинкою горіха і скропити коньяком. Охолоджену сметану зби­ти з цукровою пудрою, вимішати з лимоном, розтертим на дрібній тертці разом зі шкір­кою. Цією масою залити чорнослив, покласти до салатниці і поставити в холодильник. Пе­ред подачею на стіл оздобити нарізаною цедрою з лимона.




Схожі кулінарні рецепти