Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий "Меланж"

САЛАТ ФРУКТОВИЙ «МЕЛАНЖ»

З—4 спілі груші, 3—4 яблука, 5—7 абрикосів, м'якоть з кавуна, 4—5 персиків, 2 ст. ложки коньяку або лікеру, 100 г цукру, 10—15 слив ренклод, 200 г морозива.

Груші почистити, нарізати тоненькими ски­бочками, скласти гіркою на широкому блюді. Сливи нарізати соломкою і викласти гіркою біля груш. Яблука почистити, розрізати на половину, вибрати зернятка, нарізати тонень­кими скибочками, посипати цукром і також викласти гіркою. Поруч розташувати наріза­ний кубиками кавун, очищені і дрібно нарі­зані персики і абрикоси. Фрукти скропити коньяком або лікером і посипати цукром. На кожну гірку фруктів зверху покласти моро­зива, оздобити різним варенням, перед пода­чею па стіл охолодити.

Для такого салату можна також використати апельсини, мандарини, виноград.




Схожі кулінарні рецепти