123************* Салат фруктовий святковий
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий святковий

САЛАТ ФРУКТОВИЙ СВЯТКОВИЙ

2—3 яблука, 3—4 груші, 10 слив, 1 літрове банка полуничного компоту, 1 апельсин. 1 мандарин, 50 г ізюму, 50 г посічених горі­хів, 100 г цукру, 2 ст. ложки коньяку, 200 г сметани або морозива.

Почищені і порізані тоненькими скибочками груші, нарізані соломкою сливи і кубиками яблука викласти шарами у салатницю. Кож­ний шар скропити коньяком, посипати цук­ром. Апельсин помити, цедру стерти на дріб­ній тертці і посипати яблука, зверху покла­сти розрізані половинками дольки апельси­на, ягоди з компоту без сиропу, посипати по­передньо намоченим ізюмом і охолодити. Пе­ред подачею на стіл полити салат охолодже­ною сметаною, збитою з цукром і ванілі­ном, оздобити дольками мандарина і посипа­ти горіхами. Сметану можна замінити моро­зивом.




Схожі кулінарні рецепти