Головне меню

Популярні рецепти

Салат фруктовий з чорносливу і груш з компоту

САЛАТ ФРУКТОВИЙ З ЧОРНОСЛИВУ І ГРУШ З КОМПОТУ

Півлітрова банка компоту з чорносливу, 1 літрова банка груш з компоту, 2—3 манда­рини, 200 г посічених горіхів, 2—3 гвоздики, 1/2 ч. ложки кориці, 2 ст. ложки коньяку або рому, 200 г сметани, 300 г морозива, 100 г цукру, ванілін.

З чорносливу вибрати кісточки, нарізати со­ломкою почищені груші і додати дольки ман­даринів. Фрукти скропити ромом або конья­ком, вимішати з товченою гвоздикою, кори­цею, горіхами, викласти в салатницю і охо­лодити. Перед подачею па стіл вимішати з охолодженою сметаною, збитою з цукром, об­класти морозивом, оздобити шкіркою з ман­дарин, нарізаною тоненькою соломкою і ва­ренням.




Схожі кулінарні рецепти