123************* Холодець з вишень
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Холодець з вишень

Холодець з вишень

Вишні перебирають і промивають, 3/4 взятої кількості вишень роздавлюють разом з кісточками, а потім протирають крізь сито. Протерте вишневе пюре кладуть у чисту посудину, додають мелену корицю й гвоздику, цукор, холодну переварену воду, вино, лимонну кислоту і решту вишень, які треба промити і очистити від кісточок. Все доб­ре змішують. Посудину ставлять у холодне місце для остигання.

На 600 г вишень3/4 склянки цукру, 0,1 г лимонної кислоти, 2-сантиметрову паличку кориці, 2 гвоздички, 2 склянки столового червоного вина, 1/2 склянки холод­ної перевареної води.




Схожі кулінарні рецепти