Головне меню

Популярні рецепти

Сніжки
Сніжки

Молоко вливають у сотейник і дово­дять до кипіння. Відокремлені від жовт­ків білки збивають в густу піну і додають третю частину цукрової пудри. Піну сто­ловою ложкою кладуть у кипляче молоко і варять з одного й другого боку 4—5 хв. до загустіння. Готові сніжки виймають з молока шумівкою і кладуть в сотейник або іншу посудину.

Жовтки розтирають з рештою цукрової пудри, змішують з молоком, в якому ва­рились сніжки, ставлять на плиту, дово­дять до температури 80° і охолоджують.

При подачі на стіл сніжки поливають підготовленою охолодженою молочною підливою.

На 4 склянки молока — 8 яєць, 120 г цукрової пудри, 0,2 г ваніліну.




Схожі кулінарні рецепти