Головне меню

Популярні рецепти

Желе кавове

ЖЕЛЕ КАВОВЕ

50 г натуральної меленої кави, 1/2 склянки молока, 4 жовтки, 100 г цукру, 10 г желатину, 2 ст. ложки води.

Змелену каву залити гарячим молоком, при­крити і залишити на годину в теплому місці. Жовтки розтерти з цукром, поступово влива­ючи до них по ложці настою кави, поставити на повільний вогонь і мішати, поки маса не загусне. Після цього зняти масу з плити і збивати до охолодження. Тоді вимішати з роз­пущеним у воді желатином, додати білкову піну і злегка вимішати. Коли маса почне гуснути, вилити її у форму і поставити в хо­лодне місце.

Подавати на стіл з сметаною, збитою з цукром.




Схожі кулінарні рецепти