Головне меню

Популярні рецепти

Желе абрикосове

ЖЕЛЕ АБРИКОСОВЕ

10 абрикосів, 150 г цукру, 1 склянка води, 1/2  склянки чаю, 15 г желатину, 1/2 склянки сметани.

Абрикоси розварити в склянці води і пере­терти з цукром. З намоченого желатину від­тиснути воду і розвести його у 1/2  склянки гарячого чаю. Тоді замішати абрикоси і же­латин і збивати до утворення густої маси, поступово додаючи по ложці збитої сметани. Готовий крем розлити у формочки і постави ти в холодне місце.

*

12 абрикосів, 1/2 л води, 150 г цукру, 20 г же­латину.

Абрикоси запарити кип'ятком, зняти з них шкірку, вибрати кісточки і порізати. З абри­косових шкірок, води і цукру зварити сироп, процідити, додати вимочений у холодній воді і розведений у гарячій воді желатин, поріза­ні абрикоси і ядра з кісточок, очистити від плівки, вимішати, розлити у формочки і по­ставити в холодне місце.




Схожі кулінарні рецепти