Головне меню

Популярні рецепти

Мармелад "Ансамбль"

МАРМЕЛАД «АНСАМБЛЬ»

І варіант

1 кг яблук, 1 кг груш, 1 кг слив, 1 кг зеле­них помідорів, 1600 г цукру.

Фрукти помити, нарізати, зі слив вибрати кісточки, розварити, перетерти крізь друш­ляк. Варити, весь час помішуючи. Якщо маса вже густа, додати цукор і варити до готов­ності. Для смаку можна додати лимонної цедри або звареної і нарізаної соломкою апельсинової шкірки і 500 г брусниць.

II варіант

1 кг яблук, 1 кг чорниць, 1 кг дині, 1200 з цукру, 1 склянка води.

Фрукти помити, яблука нарізати разом з шкіркою. Дозрілу диню почистити, вийняти м'якуш з зернятами, порізати на кубики, скласти до посуду, додати чорниці, влити склянку води і варити. Як усе розвариться, перетерти крізь друшляк і варити, весь час помішуючи. Коли маса почне гуснути, додати цукор, цедру з лимона. Варити до готовності.




Схожі кулінарні рецепти