Головне меню

Популярні рецепти

Млинці яблучні

Млинці яблучні

Кислуваті, середньої величини яблука печуть у духовці і проти­рають крізь сито. Половину борошна розводять молоком, додають дріж­джі і ставлять в тепле місце. Коли опара підійде, в неї кладуть яблучне пюре, розтоплене масло або маргарин, всипають решту борошна, кладуть яйця, підбивають тісто кописткою до гладкості, солять, розводять вершками до густоти сметани і ставлять у тепле місце, щоб воно знову підійшло, після чого випікають млинці.

На 2,5 склянки пшеничного борошна — 3 яблука середньої величини, 50 г дріжджів, 3/4 склянки топленого масла (або маргарину), 2 яйця, 1 склянку вершків, 1 склянку молока.




Схожі кулінарні рецепти