Головне меню

Популярні рецепти

Млинці з яблуками

Млинці з яблуками

Масло розтирають в піну, кладуть у нього жовтки, цукор, натерту цедру лимона, борошно, сіль, вершки, збиті білки і добре вимішують.

На маленьку сковорідку кладуть трохи масла, наливають тісто, кладуть тонкі кусочки яблука і наливають знову тісто. Коли млинець стане рум'яним, його перевертають і печуть з другого боку. Млинці подають гарячими, посипають цукром.

На 1,5 склянки борошна — 2 ст. ложки масла, 6 яєць, цедру з 1/2 лимона, 3 склянки вершків, 6 яблук, 2 ст. ложки цукру, 1 чайну ложку солі.




Схожі кулінарні рецепти