Головне меню

Популярні рецепти

Млинчики звичайні

Млинчики звичайні

Для млинчиків приготовляють рідке тісто, до складу якого входить борошно, молоко, яйця, сіль. Жовтки розтирають з цукром, вливають потроху молоко, кладуть сіль, розігріте вершкове масло, всипають борошно, розмішують, щоб не було грудочок, і змішують з піною збитих білків.

Тісто добре вимішують і печуть, як звичайні млинці на гарячих, змащених маслом, маленьких сковорідках, але набирають настільки мало тіста, щоб воно, розливаючись по сковорідці, утворило зовсім тонкий млинчик. Після того як млинчик підрум'яниться, його перевер­тають на другий бік і через кілька секунд знімають. Млинчики подають з розтопленим маслом.

На 21/2 склянки борошна — 4—5 яєць, 200 г масла, 3—4 склянки молока, 1/2 склянки цукру.




Схожі кулінарні рецепти