Головне меню

Популярні рецепти

Млинці з начинкою (Угорська кухня)
Млинці з начинкою

150 г борошна жовток
2 яйця
2 дцл молока
5 г цукру
сіль


Змішати борошно з парою яєць, жовтком, молоком і 1 дцл води, додавши дрібку солі, Зазначеною вище пропорції повинно вистачити на 12 досить тонких млинців. Сковорода, на якій печуть млинці, не повинна бути ні занадто гарячої, ні занадто холодною.

Начинка, якою наповнюють млинці, може бути найрізноманітнішою.

Начинка з волоських горіхів. Грубо змелені горіхи перемішати з цукровою пудрою і теплим молоком. Кожен млинець з покладеною на нього начинкою можна або згорнути або скласти. Замість цукру вживають мед з невеликою добавкою родзинок.

Шоколадна начинка. Розчинити шоколад в теплому молоці, щоб вийшла густа маса.

Начинка з сиру. Пропустити сир через сито, додати до нього, гарненько помішуючи, сметану, родзинки, натерту лимонну цедру, цукор і маленьку щіпку солі.

В якості начинки можна вживати також абрикосове, сливове, полуничне або малинове варення.

Ніколи не треба класти дуже багато начинки!



Схожі кулінарні рецепти