Головне меню

Популярні рецепти

Млинці а-ля Гундель (Угорська кухня)
Млинці а-ля Гундель

12 млинців
для начинки: 180 г тертих горіхів, близько 0,5 дцл рома, 150 г цукру, 60 г масла, 20 г родзинок, трохи апельсинової цедри, 1 / 2 дцл молока
для шоколадної підливки: 100 г шоколаду, 50 г какао, 150 г цукру, 3 жовтка, 2 дцл молока, 1 дцл вершків, 20 г борошна, 1 дцл рома

Гарненько перемішати горіхи, молоко, цукор і ром, щоб вийшло пюре, і додати до нього родзинки з апельсинової цедрою.

Намазати млинці цією масою і загорнути їх. Перед тим як подавати, млинці полити вершковим маслом і підсмажити їх на сковороді.
Приготувати із зазначених вище складових частин шоколадну підливку, додавши для аромату ром.

Подаючи до столу, полити млинці цієї підливою.



Схожі кулінарні рецепти