Головне меню

Популярні рецепти

Млинці пшенично-гречані

МЛИНЦІ ПШЕНИЧНО-ГРЕЧАНІ

200 г пшеничного борошна, 200 г гречаного борошна, 1 склянка молока, 1 ст. ложка роз­топленого вершкового масла, 10 г дріжджів, 2 яєць.

Пшеничне борошно розчинити теплим моло­ком з розтопленим маслом і дріжджами і добре вимішати. Поставити в тепле місце, щоб розчина підійшла. Тоді посолити, дода­ти жовтки, гречане борошно і знову дати пі­дійти. За годину перед смаженням тісто добре вибити ложкою, влити піну збитих біл­ків, вимішати і знову поставити, щоб піді­йшло. Після цього смажити на гарячій ско­вороді.

*

150 г пшеничного борошна, 150 г гречаного борошна, 1/2 склянки води, 1 склянка молока, 10 г дріжджів, 2 яєць, 1 ст. ложка розтопле­ного вершкового масла.

Пшеничне борошно розчинити водою і дріж­джами. Як тільки тісто підійде, додати гре­чане борошно, запарене гарячим молоком, посолити і вимішати, а як прохолоне — вби­ти яйця, влити розтоплене масло і поставити, щоб підійшло. Тоді смажити на гарячій ско­вороді.




Схожі кулінарні рецепти