Головне меню

Популярні рецепти

Оладки на дріжджах

ОЛАДКИ НА ДРІЖДЖАХ

300 г борошна, 1 склянка молока, 20 г дріж­джів, 2 яєць, 1 ст. ложка маргарину, 1 ст. ложка цукру, сіль.

Дріжджі розвести в теплому молоці, посоли­ти, додати розтерті з цукром жовтки, просія­не борошно, добре вибити ложкою, додати пі­ну збитих білків, вимішати, влити розтопле­ний жир, ще раз старанно вимішати і поста­вити тісто, щоб підійшло. Тоді набирати його ложкою, намоченою у воді, і класти на га­рячу сковороду з жиром. Смажити оладки з обох боків.

Перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою з ваніліном.




Схожі кулінарні рецепти