Головне меню

Популярні рецепти

Пудинг із млинців (Угорська кухня)
Пудинг із млинців

18 млинців
150 г тертих волоських горіхів
200 г сиру
180 г абрикосового варення
120 г вершкового масла
60 г какао
300 г цукру
30 г родзинок
цедра з пів-лимона
3 жовтки
5 білків
1 / 4 ванільної палички
Спекти 18 тонких млинців. На дно форми з високими краями покласти кілька млинців і посипати їх тертими горіхами з цукром.

Зверху покласти млинець, намазаний сиром, змішаним з яєчним жовтком, цукром і родзинками.

Черговий млинець посипати какао і окропити розтопленим вершковим маслом, щоб какао не було занадто сухим. Потім на млинець покласти абрикосове варення, горіхи і т. д. в зазначеному вище порядку.

Останній шар начинки - варення. Поставити в духовку і трохи запекти. Коли млинці і начинка затвердіють, покрити шаром густої піни з яєчних білків в 2-3 см завтовшки і знову поставити в гарячу духовку.

Подавати до столу, посипавши ванільним цукром.



Схожі кулінарні рецепти