Головне меню

Популярні рецепти

Пудинг з житніх сухарів

ПУДИНГ З ЖИТНІХ СУХАРІВ

50 г мелених житніх сухарів, 50 г шоколаду, 50 г посічених горіхів, 100 г цукру, 4 яєць, 50 г ізюму, 1/2 склянки червоного вина, на кінець ножа солі, меленої гвоздики і кориці.

Мелені житні сухарі залити вином. Жовтки розтерти з цукром, додати корицю, гвоздику, намочені сухарі, посічені горіхи, ізюм, тер­тий шоколад і вимішати. Тоді з білків збити круту піну і злегка вимішати з приготовле­ною масою. Наповнити форму і варити про­тягом 1,5 год на «паровій бані». Подавати а сиропом з полуничного варення.




Схожі кулінарні рецепти