Головне меню

Популярні рецепти

Пудинг з кавовим кремом

ПУДИНГ З КАВОВИМ КРЕМОМ

200 г булки, 1 ст. ложка вершкового масла, 100 г цукру, 4 білки, 5 г мелених горіхів, 1 склянка кави з молоком.

Крем: 1 склянка молока, або вершків, 4 жовт­ки, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки настою натуральної кави, ва­нілін.

Булку замочити в каві, потім злегка витис­нути рідину, вимішати з вершковим маслом, цукром, меленими горіхами і піною збитих білків, накласти у змащену жиром форму або в серветку і варити протягом 1/2 год. на «па­ровій бані».

Крем приготувати так: жовтки розтерти з цукром, ваніліном і борошном, розвести на­стоєм кави, влити гаряче молоко, потримати кілька хвилин на вогні, помішуючи, щоб крем заварився. Коли маса загусне, зняти з вогню, охолодити і полити нею пудинг.




Схожі кулінарні рецепти