Головне меню

Популярні рецепти

Молоко горіхове

Молоко горіхове

Горіхи просушують, видаля­ють лушпиння, товчуть в мар­муровій ступці разом з цукром до тістоподібного стану. Під­готовлену масу кладуть в кип­ляче молоко, розмішують і да­ють настоятися 1—2 год.

На 100 г горіхів (ядро) — 2 склянки молока, 1 ст. лож­ку цукру.

Горіхове молоко їдять з пе­чивом, а також з нього можна приготовляти желе, киселі, му­си і т. д.

На 500 г вишень3/4 склянки цукру, 3/4 склянки пшеничного борошна, 1/2 склян­ки сметани, 5 яєць, 1/2 чайної ложки меленої кориці, 1/2 чайної ложки вершкового масла, 2 ст. ложки мелених сухарів.




Схожі кулінарні рецепти