Головне меню

Популярні рецепти

Суфле абрикосове

СУФЛЕ АБРИКОСОВЕ

150 г сушених абрикосів, 8 свіжих або кон­сервованих абрикосів, 50 г цукру, 4 білки.

Сушені абрикоси кілька хвилин варити у 1/2 склянки води. Коли вони зм'якнуть, перетер­ти їх крізь сито, додати цукор і зварити мар­мелад. З білків збити круту піну, додати мар­мелад і збивати до утворення пухкої маси. Цю масу у формі піраміди викласти на вогне­тривку тарілку, змащену вершковим маслом, посипати цукром, поставити у гарячу духов­ку (200° С) і пекти протягом 15—20 хв. Оздо­бити нарізаним мигдалем.




Схожі кулінарні рецепти