Головне меню

Популярні рецепти

Суфле манне (Закарпатська кухня)

Суфле манне (Закарпатська кухня)

Манну крупу повільно всипають в кипляче молоко, постійно по­мішуючи. Знімають з плити, додають вершкове масло і залишають холонути.

Яєчні жовтки розтирають з цукровою пудрою до однорідної маси, додають манну крупу, збиті білки і злегка перемішують.

Змащені вершковим маслом формочки заповнюють підготовленою масою і запікають в гарячій духовці до готовності.

Готове суфле подають з фруктовим соусом або компотом.

Витрати продуктів на одну порцію: молоко 60 г, крупа манна 10 г, яйця 1 шт., цукор-пудра 20 г, масло вершкове 10 г, соус фруктовий 50 г.




Схожі кулінарні рецепти