Головне меню

Популярні рецепти

це корисно знати - Contents
Filter Title 
Filter Content 
 
М’ясо, риба top
1 Ікра
440
2 Баликові товари
57
3 Буряки
84
4 Камса
40
5 Консерви в томатному соусі
1029
6 Консерви з крабів
172
7 Копчені ковбаси
107
8 Кров'янка
1004
9 М'ясокопченості
69
10 Напівкопчені ковбаси
56
11 Оселедці
315
12 Осетер
213
13 Патисони консервовані
1218
14 Паштети
94
15 Презерви
235
16 Раки
130
17 Риби різні
131
18 Рибні консерви
3021
19 Скумбрія
101
20 Смажені й печені ковбаси
108
21 Страви з баранини
48
22 Страви з кролятини
86
23 Страви з свинини
178
24 Страви з телятини
90
25 Страви з яловичини
70
26 Щуча ікра
274
Робоча top
1 Їжа та здоров'я
-
2 Ароматизовані вина
-
3 Бульйони для приготування супів
-
4 Вершівка
-
5 Виноградні вина
-
6 Вироби з бісквітного тіста
-
7 Вироби з заварного тіста
-
8 Гігієна приготування їжі
-
9 Гігієна приймання їжі
-
10 З історії розвитку української кухні
-
11 Заправні супи
-
12 Зберігання інших продуктів
-
13 Зберігання овочів, картоплі і фруктів
-
14 Зберігання продуктів, що швидко псуються
-
15 Коньяки
-
16 Кофейна вершківка
-
17 Кріплені вина
-
18 Кріплені лікерні вина
-
19 Кріплені міцні вина
-
20 Кріплені напівсолодкі вина
-
21 Лікери
-
22 М'ясо і риба
-
23 Молоко і молочні страви
-
24 Наливки
-
25 Напої домашнього приготування
-
26 Настойки
-
27 Настойки, наливки, лікери
-
28 Пиво
-
29 Плодоягідні вина
-
30 Подавання на стіл вина
-
31 Про жирну страву
-
32 Про зовнішній вигляд страви
-
33 Про смак їжі
-
34 Продукти і кулінарні вироби
-
35 Прозорі супи
-
36 Пшенична каша з маком і горіхами
-
37 Радянське шампанське
-
38 Режим харчування
-
39 Рис із збитими вершками
-
40 Сервірування стола і порядок подавання страв та напоїв
-
41 Сервірування чайного стола
-
42 Сидр
-
43 Сир із сметаною і ягідним пюре
-
44 Сир солодкий
-
45 Сир солодкий з вареними жовтками
-
46 Сир ягідний
-
47 Смакові відчуття та інші показники їжі
-
48 Столові вина
-
49 Супи
-
50 Тістечка з сиру
-
51 Фарш з вареної яловичини з яйцями
-
52 Фарш з вареного м'яса
-
53 Фарш з вареного м'яса з рисом
-
54 Фарш з сирої яловичини
-
55 Шум вершковий
-
56 Яблука смажені
-
57 Ягоди в тісті
-
58 Як скласти меню
-
Технологія приготування top
1 Арахіс (земляні горіхи)
49
2 Борщі
512
3 Вівсяні пластівці «Геркулес»
69
4 Варені ковбаси
92
5 Вареники
125
6 Вергуни
151
7 Волоські горіхи
32
8 Галушки
71
9 Гарячі м'ясні страви
111
10 Гарячі рибні страви
121
11 Горіхи
32
12 Гуслянка
39
13 Дитяче поживне борошно
49
14 Драже
33
15 Екстракти
31
16 Закуски і холодні страви з риби
75
17 Закуски з баклажанів, перцю і кабачків
48
18 Закуски з буряків
71
19 Закуски з помідорів
36
20 Закусочні овочеві консерви
60
21 Заливне
73
22 Заморожені овочі
40
23 Заморожені плоди і ягоди
49
24 Засолювання і квашення кавунів
48
25 Засолювання огірків
58
26 Засолювання помідорів
56
27 Засолювання пряної зелені
31
28 Засолювання солодкого стручкового перцю
30
29 Зельці
49
30 Какао
43
31 Капусняки
50
32 Капусняки
39
33 Карамель
40
34 Квашення буряків
329
35 Квашення капусти
115
36 Квашення яблук
192
37 Кисломолочні сири
40
38 Ковбаси домашнього приготування
109
39 Ковбасні вироби м'ясної промисловості
44
40 Консерви в олії
399
41 Консерви з натуральних овочів
47
42 Консерви з рибних продуктів
248
43 Консерви закусочні з нарізаних овочів (соте)
63
44 Консервовані огірки
833
45 Консервування грибів
31
46 Котлети по-кременчуцькому з хека
34
47 Кофе
45
48 Кофейні напої
32
49 Кров'яні ковбаси
47
50 Кукурудза молода відварна
35
51 Кукурудзяні пластівці
37
52 Кулешики, кулеші
29
53 Ліверні ковбаси
42
54 Ліщинні горіхи
28
55 М'які сири
35
56 М'ясні хлібці
96
57 Майонез
60
58 Маринування грибів
47
59 Маринування овочів
40
60 Маринування фруктів
30
61 Мармелад
75
62 Млинці і млинчики
70
63 Напівтверді сири
31
64 Натуральні фруктові консерви
34
65 Обідні концентрати
31
66 Овочеві конверви, що використовуються для приготування різних страв
48
67 Овочеві маринади
671
68 Огірки пастеризовані київські
315
69 Підливи
49
70 Пастила
29
71 Печення
45
72 Плавлені сири
38
73 Повітряні рис і кукурудза
38
74 Приготування варення
36
75 Приготування повидла
32
76 Приготування томату-пюре
28
77 Пташині потрухи тушковані
38
78 Пшеничні пластівці
34
79 Пюре з шпинату і щавлю
34
80 Розсольники
34
81 Ряжанка
35
82 Сири. Сичужні сири
35
83 Сиропи
26
84 Соління грибів
38
85 Солодкі страви
52
86 Сосиски і сардельки
54
87 Соуси
37
88 Страви із свійської птиці й дичини
31
89 Страви із спаржі
35
90 Страви з баклажанів
66
91 Страви з бобових
34
92 Страви з бобових зелених овочів
36
93 Страви з борошна
35
94 Страви з гарбузів
34
95 Страви з грибів
36
96 Страви з кабачків
43
97 Страви з капусти
68
98 Страви з картоплі
77
99 Страви з консервованих овочів
30
100 Страви з крупів
38
101 Страви з м'ясної котлетної маси та натурального фаршу
59
102 Страви з моркви
35
103 Страви з м’яса
58
104 Страви з перцю
40
105 Страви з птиці
42
106 Страви з риби і нерибних продуктів
52
107 Страви з смаженої яловичини
38
108 Страви з тріски або мерлузи з прісним сиром
28
109 Страви з шпинату
51
110 Сухофрукти
29
111 Сушіння грибів
29
112 Сушіння окремих видів плодів
30
113 Сушіння плодів
32
114 Тверді сири
37
115 Толокно
28
116 Фісташки
26
117 Фаршировані ковбаси
162
118 Фаршировані овочі
117
119 Фруктові пюре
40
120 Фруктово-ягідні консерви та заморожені плоди і ягоди, що використовуються як солодкі страви
33
121 Фруктово-ягідні соки
34
122 Фруктовые компоты, соки, пюре, салаты
25
123 Халва
40
124 Харчові концентрати
30
125 Харчові концентрати других страв
30
126 Харчові концентрати солодких страв
32
127 Холодні страви з картоплі
56
128 Холодці
41
129 Цукати
32
130 Цукерки
42
131 Чай
43
132 Чайні напої
37
133 Шніцель свинячий натуральний
46
134 Шоколад
43
135 Шоколад
42
136 Шпик
79
137 Юшки
37
138 Яблучний пиріг - історія виникнення
81
Фрукти, овочі top
1 Абрикоси
63
2 Айва
58
3 Апельсини
37
4 Аґрус
30
5 Баклажани
125
6 Бурячки
319
7 Виноград
98
8 Вишні
38
9 Гарбузи
43
10 Груші
66
11 Дині
37
12 Журавлина
29
13 Кабачки
94
14 Кавуни
40
15 Капуста білоголова
140
16 Капуста цвітна
456
17 Картопля
113
18 Лимони
33
19 Малина
47
20 Мандарини
36
21 Морква
55
22 Овочева ікра
73
23 Огірки
257
24 Персики
69
25 Помідори
99
26 Ревінь
30
27 Салат
33
28 Сливи
242
29 Смородина і порічки
54
30 Солодкий перець
268
31 Спаржа
46
32 Суниці і полуниці
32
33 Цибуля
41
34 Цитрусові плоди
31
35 Часник
46
36 Червоний перець
168
37 Черешні
30
38 Шпинат і щавель
49
39 Яблука
96