123************* Це корисно знати
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

це корисно знати - Contents
Filter Title 
Filter Content 
 
М’ясо, риба top
1 Ікра
463
2 Баликові товари
58
3 Буряки
85
4 Камса
40
5 Консерви в томатному соусі
1464
6 Консерви з крабів
193
7 Копчені ковбаси
108
8 Кров'янка
1132
9 М'ясокопченості
71
10 Напівкопчені ковбаси
60
11 Оселедці
330
12 Осетер
253
13 Патисони консервовані
1632
14 Паштети
95
15 Презерви
240
16 Раки
131
17 Риби різні
137
18 Рибні консерви
3129
19 Скумбрія
104
20 Смажені й печені ковбаси
112
21 Страви з баранини
50
22 Страви з кролятини
90
23 Страви з свинини
182
24 Страви з телятини
93
25 Страви з яловичини
72
26 Щуча ікра
289
Робоча top
1 Їжа та здоров'я
-
2 Ароматизовані вина
-
3 Бульйони для приготування супів
-
4 Вершівка
-
5 Виноградні вина
-
6 Вироби з бісквітного тіста
-
7 Вироби з заварного тіста
-
8 Гігієна приготування їжі
-
9 Гігієна приймання їжі
-
10 З історії розвитку української кухні
-
11 Заправні супи
-
12 Зберігання інших продуктів
-
13 Зберігання овочів, картоплі і фруктів
-
14 Зберігання продуктів, що швидко псуються
-
15 Коньяки
-
16 Кофейна вершківка
-
17 Кріплені вина
-
18 Кріплені лікерні вина
-
19 Кріплені міцні вина
-
20 Кріплені напівсолодкі вина
-
21 Лікери
-
22 М'ясо і риба
-
23 Молоко і молочні страви
-
24 Наливки
-
25 Напої домашнього приготування
-
26 Настойки
-
27 Настойки, наливки, лікери
-
28 Пиво
-
29 Плодоягідні вина
-
30 Подавання на стіл вина
-
31 Про жирну страву
-
32 Про зовнішній вигляд страви
-
33 Про смак їжі
-
34 Продукти і кулінарні вироби
-
35 Прозорі супи
-
36 Пшенична каша з маком і горіхами
-
37 Радянське шампанське
-
38 Режим харчування
-
39 Рис із збитими вершками
-
40 Сервірування стола і порядок подавання страв та напоїв
-
41 Сервірування чайного стола
-
42 Сидр
-
43 Сир із сметаною і ягідним пюре
-
44 Сир солодкий
-
45 Сир солодкий з вареними жовтками
-
46 Сир ягідний
-
47 Смакові відчуття та інші показники їжі
-
48 Столові вина
-
49 Супи
-
50 Тістечка з сиру
-
51 Фарш з вареної яловичини з яйцями
-
52 Фарш з вареного м'яса
-
53 Фарш з вареного м'яса з рисом
-
54 Фарш з сирої яловичини
-
55 Шум вершковий
-
56 Яблука смажені
-
57 Ягоди в тісті
-
58 Як скласти меню
-
Технологія приготування top
1 Арахіс (земляні горіхи)
49
2 Борщі
537
3 Вівсяні пластівці «Геркулес»
69
4 Варені ковбаси
92
5 Вареники
133
6 Вергуни
175
7 Волоські горіхи
32
8 Галушки
72
9 Гарячі м'ясні страви
112
10 Гарячі рибні страви
130
11 Горіхи
33
12 Гуслянка
40
13 Дитяче поживне борошно
51
14 Драже
34
15 Екстракти
33
16 Закуски і холодні страви з риби
85
17 Закуски з баклажанів, перцю і кабачків
50
18 Закуски з буряків
73
19 Закуски з помідорів
37
20 Закусочні овочеві консерви
65
21 Заливне
74
22 Заморожені овочі
40
23 Заморожені плоди і ягоди
50
24 Засолювання і квашення кавунів
48
25 Засолювання огірків
58
26 Засолювання помідорів
56
27 Засолювання пряної зелені
31
28 Засолювання солодкого стручкового перцю
31
29 Зельці
50
30 Какао
45
31 Капусняки
51
32 Капусняки
40
33 Карамель
42
34 Квашення буряків
339
35 Квашення капусти
115
36 Квашення яблук
194
37 Кисломолочні сири
40
38 Ковбаси домашнього приготування
111
39 Ковбасні вироби м'ясної промисловості
44
40 Консерви в олії
405
41 Консерви з натуральних овочів
49
42 Консерви з рибних продуктів
253
43 Консерви закусочні з нарізаних овочів (соте)
66
44 Консервовані огірки
917
45 Консервування грибів
31
46 Котлети по-кременчуцькому з хека
36
47 Кофе
45
48 Кофейні напої
33
49 Кров'яні ковбаси
49
50 Кукурудза молода відварна
35
51 Кукурудзяні пластівці
38
52 Кулешики, кулеші
31
53 Ліверні ковбаси
43
54 Ліщинні горіхи
28
55 М'які сири
36
56 М'ясні хлібці
102
57 Майонез
61
58 Маринування грибів
47
59 Маринування овочів
42
60 Маринування фруктів
32
61 Мармелад
77
62 Млинці і млинчики
71
63 Напівтверді сири
31
64 Натуральні фруктові консерви
35
65 Обідні концентрати
32
66 Овочеві конверви, що використовуються для приготування різних страв
53
67 Овочеві маринади
1190
68 Огірки пастеризовані київські
318
69 Підливи
51
70 Пастила
30
71 Печення
46
72 Плавлені сири
38
73 Повітряні рис і кукурудза
38
74 Приготування варення
37
75 Приготування повидла
32
76 Приготування томату-пюре
28
77 Пташині потрухи тушковані
42
78 Пшеничні пластівці
34
79 Пюре з шпинату і щавлю
40
80 Розсольники
35
81 Ряжанка
36
82 Сири. Сичужні сири
35
83 Сиропи
27
84 Соління грибів
39
85 Солодкі страви
53
86 Сосиски і сардельки
55
87 Соуси
38
88 Страви із свійської птиці й дичини
31
89 Страви із спаржі
35
90 Страви з баклажанів
69
91 Страви з бобових
34
92 Страви з бобових зелених овочів
36
93 Страви з борошна
35
94 Страви з гарбузів
34
95 Страви з грибів
36
96 Страви з кабачків
43
97 Страви з капусти
69
98 Страви з картоплі
78
99 Страви з консервованих овочів
30
100 Страви з крупів
39
101 Страви з м'ясної котлетної маси та натурального фаршу
63
102 Страви з моркви
37
103 Страви з м’яса
58
104 Страви з перцю
42
105 Страви з птиці
42
106 Страви з риби і нерибних продуктів
52
107 Страви з смаженої яловичини
234
108 Страви з тріски або мерлузи з прісним сиром
28
109 Страви з шпинату
51
110 Сухофрукти
30
111 Сушіння грибів
30
112 Сушіння окремих видів плодів
30
113 Сушіння плодів
32
114 Тверді сири
38
115 Толокно
29
116 Фісташки
27
117 Фаршировані ковбаси
178
118 Фаршировані овочі
128
119 Фруктові пюре
40
120 Фруктово-ягідні консерви та заморожені плоди і ягоди, що використовуються як солодкі страви
33
121 Фруктово-ягідні соки
35
122 Фруктовые компоты, соки, пюре, салаты
30
123 Халва
41
124 Харчові концентрати
30
125 Харчові концентрати других страв
30
126 Харчові концентрати солодких страв
32
127 Холодні страви з картоплі
59
128 Холодці
42
129 Цукати
35
130 Цукерки
44
131 Чай
44
132 Чайні напої
39
133 Шніцель свинячий натуральний
51
134 Шоколад
46
135 Шоколад
44
136 Шпик
87
137 Юшки
39
138 Яблучний пиріг - історія виникнення
81
Фрукти, овочі top
1 Абрикоси
64
2 Айва
59
3 Апельсини
39
4 Аґрус
31
5 Баклажани
136
6 Бурячки
326
7 Виноград
103
8 Вишні
39
9 Гарбузи
44
10 Груші
76
11 Дині
37
12 Журавлина
30
13 Кабачки
99
14 Кавуни
41
15 Капуста білоголова
140
16 Капуста цвітна
465
17 Картопля
114
18 Лимони
36
19 Малина
52
20 Мандарини
38
21 Морква
56
22 Овочева ікра
73
23 Огірки
261
24 Персики
70
25 Помідори
100
26 Ревінь
31
27 Салат
34
28 Сливи
248
29 Смородина і порічки
55
30 Солодкий перець
272
31 Спаржа
48
32 Суниці і полуниці
33
33 Цибуля
42
34 Цитрусові плоди
31
35 Часник
49
36 Червоний перець
183
37 Черешні
31
38 Шпинат і щавель
52
39 Яблука
97