123************* Буцики з медом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Буцики з медом

Буцики з медом

З борошна, молока, яєць і соди місять прісне тісто, розкачують до товщини 2—21/2 мм, розрізають невеликими квад­ратними кусочками і два протилежні кінці кожного кусочка добре зліплюють, щоб він був схожим на вушко.

Варять буцики у киплячій підсоленій воді 14—17 хв., потім відкидають на друшляк. Коли стече вода, їх кладуть у сотейник з добре розігрітим маслом і злегка підсмажують.

До буциків подають мед або сметану.

На 1 склянку пшеничного борошна — 31/2 ст. ложки молока, 1 яйце, 1/2 чайної ложки соди, 11/2 ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки меду або стільки ж сметани.




Схожі кулінарні рецепти