Головне меню

Популярні рецепти

Локшина, запечена з м'ясом

Локшина, запечена з м'ясом

З борошна, води і яєць (1/3 норми) місять круте прісне тісто, тонко розкачують його і спеціальними локшинорізками нарізують локшину. Приготовлену локшину варять до готовності, відціджують відвар, додають тушковане, пропущене через м'ясорубку м'ясо, січену злегка підсмажену цибулю, мелений перець, сирі яйця, сіль, все разом добре змішують. Підготовлену масу викладають у сотейник, змаще­ний маслом і посипаний сухарями, і ставлять в духовку на 1 год. запі­катись.

Готову локшину нарізують порціонними кусками і поливають розі­грітим вершковим маслом.

На 2 склянки пшеничного борошна — 3 яйця, 3 ст. ложки води, 350 г м'яса, 1 ци­булину, 11/2 ст. ложки вершкового масла, 2 горошини гіркого перцю, 2 ст. ложки меле­них сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла для поливки.




Схожі кулінарні рецепти