Головне меню

Популярні рецепти

Сочники з сиром

Сочники з сиром

Із просіяного борошна, розігрітого масла, цукру, яєць, соди, солі і води місять тісто. Готове тісто розкачують довгою смужкою завтовшки 1/2 см, на яку укладають сир, пропущений через м'ясорубку і заправле­ний цукром, яйцями і сіллю. Потім загортають край тіста, нарізують кусками завдовжки 5 см і завширшки 2,5 см і обсмажують з обох боків до рум'яного кольору. Після цього сочники ставлять в духовку на 4—5 хв.

До сочників подають сметану.

На 2 склянки пшеничного борошна — 4 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки цукру, 1 яйце, 1/4 ст. ложки соди, 1/2 склянки сметани.

Для начинки — 500 г сиру, 3 ст. ложки цукру, 1 яйце.




Схожі кулінарні рецепти