Головне меню

Популярні рецепти

Коржі з маком

Коржі з маком

Із борошна, води, солі, яєць і жиру замішують тісто, яке розкачують завтовшки в 1/2 см, роблять неглибокі квадратні надрізи, наколюють виделкою і випікають в духовці.

Випеченим коржам дають остигнути, розламують невеличкими квадратиками по надрізах і заливають розтертим маком, розведеним кип'яченою водою, додаючи цукор або мед.

На 2 склянки пшеничного борошна — 1 чайну ложку цукру, 1 яйце, 1 ст. ложку жиру, 1/2 чайної ложки соди.

Для підливи — 1/2 склянки маку, 1/2 склянки меду або 1/2 склянки цукру, 1 склянку води.




Схожі кулінарні рецепти