Головне меню

Популярні рецепти

Пампушки пшеничні з часником

Пампушки пшеничні з часником

У теплій воді розчиняють дріжджі, цукор, сіль і з 1/4 підготовленого борошна замішують тісто, якому дають підійти. Потім додають решту борошна, олію, добре вимішують і знову дають підійти.

З готового тіста викачують кульки вагою по 25 г, надають їм форми булочок, дають підійти і випікають в духовці.

В розтертий часник з сіллю додають олію, кип'ячену воду і доб­ре розмішують.

Перед тим як подавати на стіл, пампушки поливають цією підливою.

На 400 г пшеничною борошна (для тіста) — 1 ст. ложку цукру, 12 г дріжджів, 10 г олії, 3/4 склянки води.

Для підливи — 30 г часнику, 1 ст. ложку соняшникової олії, 1/2 склянки води або квасу-сирівцю.




Схожі кулінарні рецепти