Головне меню

Популярні рецепти

Присканці з яблуками

Присканці з яблуками

Просіяне борошно кладуть у каструлю, додають тепле молоко, змі­шане з дріжджами, яйця, цукор і сіль. Все разом добре розмішують, ставлять у тепле місце, дають підійти і змішують з обчищеними і дрібно нарізаними яблуками. Після цього дають вдруге підійти, беруть підго­товлене тісто столовою ложкою, кладуть на сковороду з добре розі­грітим маслом і підсмажують з обох боків до рум'яного кольору.

При подачі на стіл присканці поливають варенням або медом.

На 2 склянки пшеничного борошна — 1 яйце, і чайну ложку цукру, 11/2 склянки молока, 200 г яблук, 15 г дріжджів, З ст. ложки вершкового масла, 4 ст. ложки варення або меду.




Схожі кулінарні рецепти