Головне меню

Популярні рецепти

Вареники з квасолею і грибами

Вареники з квасолею і грибами

Квасолю перебирають, промивають, розмочують, варять до готов­ності, відціджують відвар і протирають крізь сито або пропускають через м'ясорубку. До підготовленого пюре додають дрібно посічену і злегка підсмажену цибулю, дрібно посічені відварені гриби, мелений перець, сіль і все добре перемішують.

При подачі на стіл вареники поливають розтопленим вершковим маслом.

Для начинки — 11/2 склянки квасолі, 2 ст. ложки жиру, 100 г сушених гри­бів, 2 цибулини, 4 горошини перцю, 1 ст. ложку солі, 4 ст. ложки вершкового масла для поливання.




Схожі кулінарні рецепти