Головне меню

Популярні рецепти

Вареники гречані з сиром

Вареники гречані з сиром

У кипляче молоко або воду всипають сіль, борошно і заварюють тісто.

Свіжий сир протирають крізь сито, додають цукор, сирі яйця, сіль і добре вимішують.

Підготовлене тісто беруть невеликими кусочками, роблять на долоні круглий тонкий коржик, кладуть на середину сир і роблять вареники півкруглої форми.

Вареники варять у підсоленій воді протягом 10—12 хв. При подачі на стіл гарячі вареники поливають маслом і окремо подають сметану.

Для тіста на 2 склянки гречаного борошна — 1/2 склянки молока або води, 1 яйце.

Для начинки — 600 г сиру, 1/2 склянки цукру, 1 яйце, 2/3 склянки сметани. 2 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти