Головне меню

Популярні рецепти

Вареники з гречаного і пшеничного борошна з сиром

Вареники з гречаного і пшеничного борошна з сиром

Пшеничне і гречане борошно просівають, змішують, додають молоко або воду, цукор, яйця, сіль, замішують прісне тісто і розкачують шаром в 1—1,5 мм і завширшки 5—6 см.

Сир протирають крізь сито або пропускають через м'ясорубку, кла­дуть цукор, яйця, сіль і добре вимішують.

Із тіста й сиру роблять вареники і варять їх.

При подачі на стіл вареники поливають маслом і окремо подають сметану.

На 2.5 склянки пшеничного і 1.5 склянки гречаного борошна — 1 склянку молока або води, 1 ст. ложку цукру, 1 яйце.

Для начинки — 800 г сиру, 1/2 склянки цукру, 1 яйце, 2 ст. ложки вершко­вого масла, 3/4 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти