Головне меню

Популярні рецепти

Галушки із заварного тіста

Галушки із заварного тіста

У кипляче молоко добавляють масло, всипають борошно, постійно помішуючи на вогні доти, поки маса не почне відставати від стінок каст­рулі. Тоді тісто викладають на блюдо і дають остигнути, потім, сильно розмішуючи, вливають поступово, один за одним, жовтки, кладуть цукор, сіль і під кінець вимішування додають збиті в піну білки. Чайною ложкою кладуть тісто у підсолену киплячу воду і, коли галушки спли­вуть наверх, варять ще кілька хвилин.

Подають з розтопленим вершковим маслом і сметаною.

На 1 склянку борошна — 1/2 ст. ложки вершкового масла, 3 яйця, 1 ст. ложку цукру, 1/2 чайної ложки селі, 1/2 склянки молока, 2 ст. ложки вершкового масла для поливки, 1/2 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти