Головне меню

Популярні рецепти

Галушки з яблуками

Галушки з яблуками

Яблука обчищають від шкірочки, видаляють серцевину, нарізують їх тонкими кусками, змішують з молоком, добре збитими яйцями, сіллю, цукром, добавляють невеликими порціями борошно і замішують тісто. Чайною ложкою беруть тісто, в якому має бути кусочок яблука, кладуть галушки у киплячу воду і варять доти, поки при розрізуванні вони не будуть сухими. Яблучні галушки подають з розтопле­ним вершковим маслом.

На 3 склянки борошна — 3/4 склянки молока, 4 яйця, 1/2 чайної ложки солі, 1 ст. ложку цукру, 11/2 ст. ложки масла, 8—10 яблук.




Схожі кулінарні рецепти