Головне меню

Популярні рецепти

Галушки, запечені з сиром

Галушки, запечені з сиром

З борошна 3/4 норми яєць замішують на воді круте прісне тісто, розкачують, Нарізують дрібними квадратними кусочками, кладуть у підсолену воду і варять до готовності. Потім воду відціджують, додають до галушок пропущений через м'ясорубку сир, яйця, 1/4 частину розтопленого масла, цукор, сметану, солять, все змішують, викладають У сотейник, змащений маслом, і ставлять у духовку на 1 год. запікатись.

Запечені галушки нарізують на порції, поливають маслом і подають на стіл.

На 3 склянки пшеничного борошна — 200 г сиру, 100 г вершкового масла, 2 ст. ложки цукру, 4 яйця, 3 ст. ложки сметани.




Схожі кулінарні рецепти