Головне меню

Популярні рецепти

Приготування страви з тархоні (Угорська кухня)
Приготування страви з тархоні
250 г тархоні
1 головка цибулі
100 г жиру
У жир, в якому була підсмажена нарізана цибулю і подрібнена петрушка, кладуть тархоню і, підрум'янивши її за 2-3 хвилини, додають 1,2 л води, солі і залишають її приблизно на 15 хвилин остивати на слабкому вогні під кришкою.

Подавати її слід дуже гарячою, поливши при бажанні дуже гарячим жиром. Перед цим її потрібно перемішати.

Якщо тархоня була куплена у вигляді напівфабрикату, то її слід попередньо підрум'янити і посипати перед добавкою води червоною паприкою.



Схожі кулінарні рецепти