Головне меню

Популярні рецепти

Токан з капустою (Закарпатська кухня)

Токан з капустою (Закарпатська кухня)

У підсолену киплячу воду всипають кукурудзяне борошно, роз­мішують, щоб не було грудок і варять протягом 15—20 хвилин, сте­жачи. щоб маса не підгоріла і добре випріла.

Квашену капусту промивають, віджимають і тушкують на олії.

Подаючи на стіл у тарілку, змащену олією, кладуть шар гарячого токану. потім шар тушкованої капусти, зверху поливають гарячою олією з смаженою цибулею.

Витрати продуктів на одну порцію: борошно кукурудзяне 60 г, вода 140 г, сіль 2 г, капуста квашена 145 г, ци­буля 34 г, олія 15 г.




Схожі кулінарні рецепти