Головне меню

Популярні рецепти

Кулеша гуцульська (Закарпатська кухня)

Кулеша гуцульська (Закарпатська кухня)

У підсолену киплячу воду всипають просіяне кукурудзяне бо­рошно. Варять, помішуючи дерев'яною ложкою 20 хвилин. Коли куле­ша згусне, її вивертають на дошку, нарізають ниткою скибками і укладають на тарілки.

На кожну скибку зверху кладуть кусочок вершкового масла і посипають розтертою бринзою.

Їдять гарячою з сметаною або з кислим молоком.

Витрати продуктів на одну порцію: борошно куку­рудзяне 100 г, масло вершкове 20 г, бринза 10 г, сіль 3 г, вода 220 г.




Схожі кулінарні рецепти