Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка з кукурудзяної крупи (Закарпатська кухня)

Запіканка з кукурудзяної крупи (Закарпатська кухня)

З кукурудзяної крупи варять кашу, як описано вище.

Зварену кашу ставлять, щоб вона трохи охолола, додають вершкове масло, яйця і добре розмішують. Масу укладають шаром у сотейник, змащений вершковим маслом і посипаний сухарями, розрівнюють, змащують сметаною, змішаною з яйцем і запікають у духовці.

Гарячу запіканку їдять з сметаною або з томатним соком.

Витрати продуктів на одну порцію: каша з куку­рудзяної крупи 260 г, масло вершкове 15 г, яйце 1/2 шт., сухарі 5 г, сметана 5 г.




Схожі кулінарні рецепти