Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка кукурудзяна з грибами (Закарпатська кухня)

Запіканка кукурудзяна з грибами (Закарпатська кухня)

Сушені гриби перебирають, промивають, відварюють у киплячій воді, пропускають через м'ясорубку, змішують з дрібно нарізаною цибулею і підсмажують на маслі. Потім гриби змішують з підготовле­ною в'язкою кашею з кукурудзяної крупи.

Масу укладають у змащений маслом і посипаний сухарями со­тейник, розрівнюють, посипають молотими сухарями й запікають у духовці. Подають запіканку гарячою з сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: каша з ку­курудзяної крупи 230 г, гриби сушені 10 г, цибуля 24 г, масло вершко­ве 15 г, сухарі 5 г, сметана 30 г.




Схожі кулінарні рецепти