Головне меню

Популярні рецепти

Кукурудзяні варениці з салом і цибулею (Закарпатська кухня)

Кукурудзяні варениці з салом і цибулею (Закарпатська кухня)

Кукурудзяне борошно змішують з пшеничним, додають молоко, сирі яйця, сіль і замішують тісто. Готове тісто розкачують завтовш­ки 3—4 см, нарізають ромбиками (2х3 см), варять у підсоленій воді до готовності і проціджують.

Цибулю обчищають, дрібно шаткують і підсмажують разом з салом. Подаючи на стіл, гарячі варениці обережно змішують з підсма­женою цибулею, разом з шкварками.

Витрати продуктів на одну порцію: борошно кукурудзяне 35 г, борошно пшеничне 45 г, яйце 1/4 шт., молоко 20 г, сіль 3 г, вода 160 г, сало 36 г, цибуля 36 г.




Схожі кулінарні рецепти