Головне меню

Популярні рецепти

Кульки з кукурудзяної крупи (Закарпатська кухня)

Кульки з кукурудзяної крупи (Закарпатська кухня)

З кукурудзяної крупи варять розсипчасту кашу.

У зварену гарячу кашу вливають розігріте вершкове масло, добре перемішують, додають сирі яйця. сіль, трохи пшеничного борошна і розмішують.

Столовою ложкою укладають невеликі кусочки маси на дошку, посипану борошном, і формують кульки. Підготовлені кульки змо­чують у збитих яйцях, обкачують у сухарях і обсмажують на сковоро­ді в розігрітому до 150—160 °С вершковому маслі.

Подаючи на стіл, прикрашають гілками зелені петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: крупа куку­рудзяна 90 г, вода 250 г, масло вершкове 15 г, яйце 1/4 шт., борошно пшеничне 5 г, сухарі 10 г, сіль 3 г, зелень петрушки 5 г.




Схожі кулінарні рецепти