Головне меню

Популярні рецепти

Кукурудзянка з яйцями (Закарпатська кухня)

Кукурудзянка з яйцями (Закарпатська кухня)

Кукурудзяну крупу промивають, відкидають на густе сито, вси­пають в каструлю з холодною водою, старанно розмішують і ставлять на великий вогонь. Після того, як каша закипить. її продовжують варити на малому вогні, додають цукор, сіль, вершкове масло й добре вимішують.

У сотейник, змащений маслом і посипаний сухарями, кладуть шар гарячої каші, потім шар посічених круто зварених яєць і знову шар каші. Верхній шар каші змащують змішаним з сметаною яйцем, запікають в духовці.

Подають гарячою з сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: крупа куку­рудзяна 85 г, вода 250 г, цукор 10 г, сіль 3 г, масло вершкове 15 г, сухарі 5 г, яйце 1/2 шт., сметана 35 г.




Схожі кулінарні рецепти